Στο Ριάντ έφτασε το βράδυ της Δευτέρας η ρωσική αντιπροσωπεία, για τη συνάντηση που θα έχει αύριο με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ, μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση.
Στην αντιπροσωπεία μετέχουν ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο διπλωματικός σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ.
Το κανάλι Rossiya 24 έδειξε πλάνα με τους Ρώσους αξιωματούχους να αποβιβάζονται από το αεροπλάνο, στο Ριάντ. «Το βασικό είναι να ξεκινήσουμε μια πραγματική εξομάλυνση των σχέσεών μας με την Ουάσινγκτον», είπε ο Ουσάκοφ μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












