Skip to main content

Λίβανος: Τουλάχιστον 19 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στην περιφέρεια Μπάαλμπεκ

REUTERS/Karamallah Daher

Η έναρξη των χτυπημάτων συνέπεσε χρονικά με την πρώτη ομιλία του Ναΐμ Κασέμ ως αρχηγού της Χεζμπολάχ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών σε δύο τοποθεσίες στην περιφέρεια Μπάαλμπεκ, στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Οκτώ νεκροί, μεταξύ των οποίων πέντε γυναίκες, βρήκαν τον θάνατο στην πόλη Μπεντνάγελ, διευκρίνισε το υπουργείο.

Άλλοι 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις γυναίκες, σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον γειτονικής κοινότητας.

Η έναρξη των χτυπημάτων συνέπεσε χρονικά με την πρώτη ομιλία του Ναΐμ Κασέμ ως αρχηγού της Χεζμπολάχ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.