Skip to main content

Το Ιράν περιμένει τα αντίποινα του Ισραήλ απόψε – Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από τις 21:00 έως τις 06:00 το πρωί

Και χθες είχε κλείσει ο εναέριος χώρος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, φαίνεται να πιστεύει ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου θα δώσει απόψε την εντολή για την επίθεση στη χώρα του.

Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ περίμεναν από χθες την ισραηλινή επίθεση, εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτή θα είναι σκληρή. Χθες το βράδυ είχε κλείσει ο ενάεριος χώρος της Τεχεράνης, ενώ είχε σημάνει συναγερμός και στην Ιορδανία.

Σήμερα αποφασίστηκε να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις από τις 21:00 το βράδυ τοπική ώρα έως τις 06:00 το πρωί, σε μία ένδειξη ότι αναμένονται τα ισραηλινά αντίποινα. Η Τεχεράνη έχει διαμηνύσει ότι σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης, θα απαντήσει και εκείνη εκ νέου.

Όλες οι εξελίξεις από το liveblog της Ναυτεμπορικής. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.