Skip to main content

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει ότι κατέστρεψε τρία ισραηλινά άρματα μάχης

REUTERS/Jim Urquhart

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χεζμπολάχ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε τρία ισραηλινά άρματα μάχης που προωθούνταν προς ένα μεθοριακό χωριό, στον νότιο Λίβανο.

Στην ανακοίνωσή του, το φιλοϊρανικό κίνημα αναφέρει ότι οι μαχητές του «κατέστρεψαν τρία ισραηλινά άρματα Merkava με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους» κοντά στο χωριό Μαρούν ελ Ρας.

Νωρίτερα, η Χεζμπολάχ ανέφερε ότι μέλη της έδιναν μάχη με Ισραηλινούς στρατιώτες που «διείσδυσαν» στο Μαρούν ελ Ρας.

Ισραήλ: 8 οι νεκροί στρατιώτες στον Λίβανο – 7 οι τραυματίες

Μετά τον θάνατο ακόμη 7 στρατιωτών που ανακοίνωσε νωρίτερα ο στρατός του Ισραήλ, οι νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες στον Λίβανο ανέρχονται σε 8. Σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ, ακόμη 7 στρατιώτες έχουν τραυματιστεί.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.