Ο Ντόναλντ Τραμπ αναδημοσίευσε ένα ωμά σεξιστικό και μισογυνικό σχόλιο εναντίον της Κάμαλα Χάρις στο Truth Social, τη δική του πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Με τις νέες δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η Χάρις βελτιώνει περαιτέρω τη θέση της και να διευρύνει το χάσμα με τον αντίπαλό της, ειδικά μεταξύ των γυναικών ψηφοφόρων, ο Τραμπ προκάλεσε κύμα αποδοκιμασία στο διαδίκτυο αναδημοσιεύοντας μια χυδαία ανάρτηση που υπονοούσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών εξάρτησε την πολιτική της άνοδο από σεξουαλικές «χάρες».
Η ανάρτηση –δημοσιεύτηκε αρχικά από άλλον χρήστη – περιείχε φωτογραφίες της Χάρις και της Χίλαρι Κλίντον μαζί με το σχόλιο: «Είναι αστείο πώς οι π….. επηρέασαν κάθε μία διαφορετικά τις καριέρες τους…»
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ προχωρά σε αήθεις αναφορές κατά της Χάρις, αγνοώντας μάλιστα και τις συστάσεις των συμβούλων του. Σε ανάλογη υιοθέτηση υβριστικού βίντεο είχε προχωρήσει και στις 18 Αυγούστου.
Ο Guardian σημειώνει ότι η τελευταία ανάρτηση έρχεται σε μία χρονική στιγμή έξαρσης των ακραίων αναρτήσεων με διάφορες συνωμοσιολογικές αναφορές της QAnon που υποστηρίζει ότι ο Τραμπ διεξάγει πόλεμο εναντίον ενός «ελίτ δικτύου παιδεραστών που λατρεύουν τον Σατανά και βρίσκεται σε κυβέρνηση, επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης».
Με πληροφορίες από Guardian
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












