Skip to main content

«Πήρες Ozempic;»: Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δείχνει πώς να -μην- κάνεις κομπλιμέντο

EPA/JASON SZENES

Το σχόλιο στη Μελίσα Μακάρθι που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Melissa McCarthy δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της ντυμένη με… επίσημο ένδυμα, παρευρισκόμενη σε ένα γκαλά με τον σκηνοθέτη Adam Shankman. Και τότε ένα σχόλιο της Barbra Streisand, προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε «άκομψο».

Η Στρέιζαντ έγραψε: Δώσε του τα χαιρετίσματά μου, πήρες Ozempic;

Το Ozempic είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σε ενήλικες με διαβήτη τύπου 2, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, ειδικά σε κύκλους διασημοτήτων.

Το κοινό ξαφνιάστηκε τόσο για την αδιάκριτη ερώτηση, όσο και για το γεγονός πως τα κιλά και το σώμα ενός ανθρώπου μπαίνουν συνέχεια στο στόχαστρο.

Η Στρέιζαντ, 82 ετών, διέγραψε το σχόλιο μετά τις αντιδράσεις και αντ’ αυτού έγραψε στο Twitter: «Θεέ μου – Μπήκα στο Instagram για να δω τις φωτογραφίες που είχαμε δημοσιεύσει από τα όμορφα λουλούδια που είχα λάβει για τα γενέθλιά μου! Κάτω από αυτά ήταν μια φωτογραφία της φίλης μου Μελίσα Μακάρθι, με την οποία τραγούδησα στο άλμπουμ μου στο Encore. Έδειχνε φανταστική! Ήθελα απλώς να της κάνω ένα κομπλιμέντο. Ξέχασα ότι ο κόσμος διαβάζει».

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός δεν ενοχλήθηκε εντελώς από ένα σχόλιο που άφησε η Στρέιζαντ στο Instagram της Μάλιστα, το πήρε ως κομπλιμέντο.

Η McCarthy μοιράστηκε την απάντησή της στο Instagram αργά την Τρίτη, κρατώντας ένα περιοδικό με μια vintage φωτογραφία της Streisand στο εξώφυλλο. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, “@barbrastreisand μόνο μέλη του fan club!!!”

«Το πρώτο πράγμα είναι ότι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ξέρει ότι υπάρχω. Έτεινε το χέρι σε μένα και σκέφτηκε ότι δείχνω ωραία!». είπε η McCarthy σε ένα σύντομο βίντεο.