Skip to main content

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά την επέμβαση

INSTAGRAM/princeandprincessofwales/

Ευχαρίστησε για τα μηνύματα υποστήριξης

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον, ευχαρίστησε την βρετανική κοινή γνώμη για τα μηνύματα υποστήριξης στο πρώτο δημόσιο μήνυμά της, μετά από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

«Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και για την συνεχιζόμενη υποστήριξη σας στην διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών», έγραψε στο Χ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ευχόμενη σε όλους μία “Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας”.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί στο Trooping the Color, τη μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουέστιμινστερ, σε τρεις μήνες στις 8 Ιουνίου, ως μέρος της επιστροφής της στα βασιλικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Θα είναι το πρώτο επίσημο καθήκον της Κέιτ Μίντλετον που ανακοινώνεται από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη της φωτογραφία μετά από τη νοσηλεία της, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα νοσηλεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε. Οι λόγοι αυτής της επέμβασης παραμένουν άγνωστοι, αλλά δεν πρόκειται για καρκίνο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.