Skip to main content

Βρετανία: Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα

Σε νοσοκομείο πρόκειται να νοσηλευτεί την ερχόμενη εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία στον προστάτη.

Σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καλοήθη υπερτροφία του προστάτη, ωστόσο θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση.

Οι δημόσιες υποχρεώσεις του 75χρονου βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο, προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

Η καλοήθης υπερτροφία του προστάτη είναι συχνή σε άνδρες άνω των 50 ετών και δεν θεωρείται σοβαρή πάθηση, σύμφωνα με τον ιστότοπο του NHS, ενώ δεν σημαίνει ότι ο ασθενής παρουσιάζει αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξει καρκίνο του προστάτη.

Κέιτ Μίντλετον: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, έπειτα από προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες.

Κέιτ Μίντλετον: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά