Skip to main content

Απολύσεις στο τμήμα Amazon Music

Στις απολύσεις της Amazon συμπεριλαμβάνεται το προσωπικό επικοινωνίας στα τμήματα Studios, Video και Music

Σε απολύσεις προχωρά η Amazon στο τμήμα της Μουσικής της, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας τον τελευταίο από τους διάφορους γύρους απολύσεων, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους που έχουν επηρεάσει περισσότερους από 27.000 υπαλλήλους.

Οι εργαζόμενοι στη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη έλαβαν ειδοποιήσεις ότι οι θέσεις εργασίας τους καταργήθηκαν την Τετάρτη. Εκπρόσωπος της Amazon επιβεβαίωσε την απόλυση αφού επικοινώνησε με το Reuters. Αρνήθηκε να πει πόσοι εργαζόμενοι επηρεάστηκαν. “Παρακολουθούμε στενά τις οργανωτικές μας ανάγκες και δίνουμε προτεραιότητα σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες και τη μακροπρόθεσμη υγεία των επιχειρήσεών μας”, ανέφερε σε δήλωσή της.

Καμία αίτηση μαζικής απόλυσης δεν είχε γίνει πρόσφατα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου εδρεύει η Amazon, στην Καλιφόρνια ή στη Νέα Υόρκη, μεταξύ των μεγαλύτερων κέντρων εργαζομένων για την εταιρεία, σύμφωνα με μια επισκόπηση των ιστότοπων για την αναγγελία προσαρμογής και επανεκπαίδευσης των εργαζομένων.

Οι απολύσεις έρχονται παρόλο που η Amazon ανακοίνωσε καθαρά κέρδη για το γ’ τρίμηνο που ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Στις απολύσεις της Amazon συμπεριλαμβάνεται το προσωπικό επικοινωνίας στα τμήματα Studios, Video και Music.

Πηγή: Reuters