Skip to main content

Μασσαλία: 24χρονη δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα μέσα στο διαμέρισμά της

Φωτ. αρχείου.

Το θύμα μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αδέσποτη σφαίρα δέχτηκε μια 24χρονη, καθώς αποτελεί την τελευταία «παράπλευρη απώλεια» του πολέμου μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών στη Μασσαλία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι κλινικά νεκρή.

Από τις αρχές του έτους, περίπου 40 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε βίαια επεισόδια που συνδέονται με τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Γαλλίας. Η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζεται «λουτρό αίματος» από τις αρχές.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με τη μητέρα της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας σε μια συνοικία κοντά στην οποία «συνηθίζεται» να συγκεντρώνονται τα βράδια ομάδες νέων. Στο σημείο αυτό είναι γνωστό ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, ανέφερε η εισαγγελέας της Μασσαλίας. Στην περιοχή βρέθηκαν 23 κάλυκες από καλάσνικοφ. Η 24χρονη «φαίνεται ότι ήταν παράπλευρη απώλεια», πρόσθεσε.

Το θύμα μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, αδέσποτες σφαίρες έπληξαν επίσης τα διαμερίσματα δύο ηλικιωμένων γυναικών, 79 και 86 ετών, οι οποίες δεν τραυματίστηκαν.

Τουλάχιστον άλλες δύο παράπλευρες απώλειες έχουν καταγραφεί φέτος στη Μασσαλία: μια γυναίκα 43 ετών και ένας άνδρας 63 ετών.

Ο πόλεμος για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στη Μασσαλία έχει πάρει τη μορφή βεντέτας μεταξύ δύο αντίπαλων οργανώσεων, των Yoda και DZ Mafia. Στα μέσα Αυγούστου η αστυνομία ανέφερε ότι από τις αρχές του έτους κατασχέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή 740 όπλα και 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν 1.144 διακινητές.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.