Skip to main content

Πρίγκιπας Χάρι: Προσκλήθηκε στη στέψη του πατέρα του, αλλά δεν απάντησε αν θα παρευρεθεί

REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Υπήρξαν εικασίες σχετικά με το αν θα προσκληθεί το ζευγάρι που ζει στις ΗΠΑ και αν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ, θα προσκληθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, σύμφωνα με δήλωση του ζευγαριού. Λένε ότι έχουν λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα για τη στέψη, στις 6 Μαΐου, αλλά δεν επιβεβαιώνουν αν σκοπεύουν να παρευρεθούν, σύμφωνα με το BBC.

Υπήρξαν εικασίες σχετικά με το αν θα προσκληθεί το ζευγάρι που ζει στις ΗΠΑ και αν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Δούκας έλαβε πρόσφατα ηλεκτρονική αλληλογραφία από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη», σημείωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. «Μια άμεση απόφαση σχετικά με το αν ο Δούκας και η Δούκισσα θα παραστούν δεν θα γνωστοποιηθεί από εμάς αυτή τη στιγμή».

Το Westminster Abbey, όπου θα πραγματοποιηθεί η στέψη, έχει χωρητικότητα για περίπου 2.200 καλεσμένους. Αναμένεται να παρευρεθούν πολλά δημόσια πρόσωπα, πολιτικοί και διεθνείς αξιωματούχοι, καθώς και η οικογένεια και οι φίλοι του βασιλιά.

Οι επίσημες έντυπες προσκλήσεις αναμένεται να αποσταλούν πιο κοντά στην ημερομηνία, αλλά πιστεύεται ότι ορισμένες ομάδες καλεσμένων προσεγγίζονται εκ των προτέρων, συμβουλεύοντάς τους να κρατήσουν την ημερομηνία.

Η προσήλωση στο αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα έρθουν στη στέψη ακολουθεί τις αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά του σχετικά με τις εντάσεις με την οικογένειά του.

naftemporiki.gr