Skip to main content

«Θέλω τον πατέρα μου και τον αδελφό μου πίσω» – Η «κραυγή» ενός «εφεδρικού» πρίγκιπα

Δύο συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι, θα προβληθούν την επόμενη Κυριακή, δύο ημέρες πριν από τη δημοσίευση των πολυαναμενόμενων απομνημονευμάτων του, με τον τίτλο «Spare»

Ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι θέλει τον πατέρα και τον αδελφό του “πίσω” κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV που θα μεταδοθεί την Κυριακή, δύο ημέρες πριν από τη δημοσίευση των πολυαναμενόμενων απομνημονευμάτων του, με τον τίτλο «Spare» ( Εφεδρικός)

Η τελευταία παρέμβαση του πρίγκιπα Χάρι, που αναμένεται να ταρακουνήσει και πάλι το παλάτι με αποκαλύψεις για τα άδυτα του Μπάκιγχαμ, πραγματοποιείται σε μία από τις δύο συνεντεύξεις που θα μεταδοθούν την ίδια ημέρα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Σε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο ITV News at Ten, με τον Τομ Μπράντμπι, που είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρίγκιπας λέει συγκεκριμένα: “Θα ήθελα να φέρω πίσω τον πατέρα μου, θα ήθελα να γυρίσει πίσω ο αδελφός μου”.

“Θέλω μια οικογένεια, όχι ένα ίδρυμα”, προσθέτει, για να «επιτεθεί» τελικά: «Νοιώθουν καλύτερα  να μας παρουσιάζουν ως τους κακούς».

Γυρισμένη στην Καλιφόρνια, όπου ο Χάρι ζει με την Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ, και τα δύο τους παιδιά, η συνέντευξη θα υπεισέλθει σε “πρωτοφανές βάθος και λεπτομέρειες” για τη ζωή του εντός και εκτός της βασιλικής οικογένειας» ανέφερε το ITV.

«Το μότο της οικογένειας είναι “ποτέ δεν παραπονιέμαι, ποτέ δεν εξηγώ. Αλλά είναι απλώς ένα σύνθημα” λέει ο Χάρι σε  μια ξεχωριστή συνέντευξη, που θα μεταδοθεί από την εκπομπή 60 Minutes του CBS News,για να προσθέσει πως  «η σιωπή είναι προδοσία». Παράλληλα  κάνει λόγο για αποτυχία του Παλατιού  να υπερασπιστεί τον ίδιο και τη Δούκισσα του Σάσεξ πριν αποχωρήσουν από την κορυφή της βασιλικής οικογένειας.

Για το «Spare».

Σημειώνεται πως ο Χάρι έχει δηλώσει στο παρελθόν για το Spare, πως καταγράφει την ζωή του “όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει”.

Θα περιλαμβάνει “τα καλά και τα κακά, τα λάθη και τα μαθήματα που πήραμε”  είπε, υποσχόμενος ότι θα είναι μια “περιγραφή της ζωής μου από πρώτο χέρι, ακριβής και απολύτως αληθινή”.

naftemporiki.gr