Skip to main content

Ο δίχρονος X Æ A-12 στα γραφεία του Twitter

Ο Έλον Μασκ, δεν έχει αντίρρηση για ακόμη περισσότερα παιδιά εκτός από τα εννιά που ήδη έχει

Παρότι η γενική συμβουλή είναι οι γονείς να μην ποστάρουν στα social media, φωτογραφίες παιδιών,  ο Έλον Μασκ, δεν φαίνεται να προβληματίζεται, Έτσι ανέβασε- για άλλη μία φορά- στο Twitter φωτογραφίες του 2χρονου γιου του X Æ A-12 (σσ:  (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην “τέφρα” δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος – Xavier Ash Archangel). που τον επισκέφτηκε στα κεντρικά γραφεία του Twitter, στο Σαν Φρανσίσκο.

“X στο όμορφο Σαν Φρανσίσκο”, έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας, που δείχνει το παιδί να χαμογελά μπροστά σε ένα έργο τέχνης σε σχήμα καρδιάς

Σε  ξεχωριστό tweet, ο Μασκ έκανε ζουμ σε «κάρτα» του Twitter που φόραγε ο μικρός X  με την λεζάντα, “Και με το σήμα του Twitter “

Ο X γεννήθηκε από την σχέση του με την τραγουδίστρια πρώην σύντροφό τους, Γκράιμς, με την οποία έχουν επίσης και μια 9χρονη κόρη, την Exa Dark Sideræl, με το παρατσούκλι Y

Σε ένα εκτενές αφιέρωμα του Vanity Fair νωρίτερα φέτος, η 34χρονη μίλησε για τη σχέση του Μασκ με τον γιό τους

Ο Μασκ καλωσόρισε τον Νοέμβριο του 2021  κάτω από συνθήκες μυστικότητας την γέννηση διδύμων από την Σίβον Ζίλις, διευθυντή έργων στην εταιρεία του Neuralink.

Επίσης είναι πατέρα των 18χρονων διδύμων Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, και Γκρίφιν,  και των τριδύμων Κάι, Ντάμιαν και Σαξ που γεννήθηκαν το 2006, από την πρώτη του σύζυγο, Τζάστιν Γουίλσον Ο Μασκ έχασε το πρώτο παιδί που απέκτησε με την Καναδή συγγραφέα, καθώς πέθανε σε ηλικία 10 εβδομάδων από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Μιλώντας στους Financial Times τον Οκτώβριο, ο CEO της Tesla μίλησε για το ότι είναι μπαμπάς 9 παιδιών και για το αν έχει σχέδια να υποδεχτεί περισσότερα παιδιά στο μέλλον.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν και άλλα παιδιά είπε στο πρακτορείο: “Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν περιμένω άλλα μωρά”.

Παρόλα αυτά ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να κάνει ακόμη περισσότερα, αρκεί να μπορεί να είναι καλός πατέρας για αυτά.

naftemporiki.gr