Skip to main content

Ουκρανία: Πάνω από 13 τραυματίες από ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στο Ντνίπρο

Iryna Rybakova/ Ukrainian Armed Forces/Handout via REUTERS (φωτ. αρχείου)

Περισσότερα θύματα φέρεται να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια οικιστικών κτιρίων, Σύμφωνα με τις αρχές, από την επίθεση υπέστησαν ζημιές συνολικά επτά κτίρια κατοικιών.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέες πυραυλικές επιθέσεις στην ουκρανική βιομηχανική πόλη Ντνίπρο είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι.

«Τέσσερις από αυτούς νοσηλεύονται, ανάμεσά τους και ένας 17χρονος», δήλωσε στο Telegram ο στρατιωτικός κυβερνήτης της επαρχίας Ντνίπρο, Βαλέντιν Ρεζνίτσενκο. Περισσότερα θύματα φέρεται να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια οικιστικών κτιρίων.

Σύμφωνα με τις αρχές, από την επίθεση υπέστησαν ζημιές συνολικά επτά κτίρια κατοικιών. Επιπλέον, καταστράφηκε μια αποθήκη.

Εκτός από την επίθεση στο Ντνίπρο σήμερα βομβαρδίστηκε και η μικρή πόλη Τσασίβ Γιαρ στην επαρχία του Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Στην πόλη, που βρίσκεται υπό ουκρανικό έλεγχο, επλήγη μια πολυκατοικία, τραυματίζοντας τρία άτομα, σύμφωνα με τον στρατιωτικό κυβερνήτη της περιοχής, Πάβλο Κυριλένκο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, dpa

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.