Skip to main content

Φινλανδία-Ρωσία: Στην διαιτησία για την διακοπή παροχής φυσικού αερίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

H εταιρεία Gazprom Export, ο εξαγωγικός βραχίονας του ρωσικού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, επιβεβαίωσε ότι θα αναστείλει από αύριο Σάββατο, τις πωλήσεις φυσικού αερίου στην κρατική φιλανδική εταιρεία Gasum.

Η Gazprom Export ανακοίνωσε ότι αυτό έγινε επειδή η Gasum δεν έχει καταβάλλει τις πληρωμές για το φυσικό αέριο που τις παρέδωσε τον Απρίλιο, οι οποίες πρέπει να γίνονται σε ρούβλια σύμφωνα με τους νέους ρωσικούς κανόνες.

Η Gazprom ανέφερε επίσης ότι θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της, στη διαδικασία της διαιτησίας στην οποία προσέφυγε η φινλανδική εταιρεία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.