Skip to main content

Λε Πεν: Θα είμαι εδώ για όλους τους Γάλλους

Τη στήριξη όλων των Γάλλων ανεξαρτήτως ιδεολογίας στον β’ γύρο ζήτησε στην πρώτη ομιλία της μετά την ανακοίνωση των πρώτων επίσημων εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα η Μαρίν Λε Πεν. Η υποψήφια του Εθνικού Συναγερμού τόνισε πως στόχος της είναι να γίνει πρόεδρος όλων των Γάλλων για να πάει η χώρα μπροστά. 

«Θα παραμείνω πιστή στην υπηρεσία του λαού. Η καμπάνια αυτές τις 15 ημέρες είναι ελεύθερη από ιδεολογία, δεν αποκλείουμε κανέναν. Είμαστε εδώ για όλους τους Γάλλους» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αποδέχεται την ευθύνη που της δίνει η ψήφος των πολιτών.

 «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη Γαλλία, για την οικονομία, τη διπλωματία, τη μετανάστευση και την οικολογία. Η φιλοδοξία μας θα στηρίζεται στον πατριωτισμό, στην αναζωογόνηση των εταιρειών και τη βελτίωση της εργασίας και των μισθών. Η Γαλλία θα εγγυάται την ισότητα στα παιδιά μας και την οικογενειακή ευημερία» συνέχισε, ενώ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμά της είναι εθνικό και λαϊκό και στηρίζει τους νέους.

Σημείωσε επίσης ότι η Γαλλία θα γίνει εγγυήτρια της ειρήνης. «Οι Γάλλοι θα αποφασίζουν για τους εαυτούς τους. Εγγυώμαστε τον σεβασμό και την αλληλεγγύη προς όλους» ανέφερε.

naftemporiki.gr