Skip to main content

Ουκρανία: Ο Ερυθρός Σταυρός δεν κατάφερε να φθάσει στη Μαριούπολη λόγω των συνθηκών ασφαλείας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια ομάδα της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) δεν κατάφερε να φθάσει σήμερα στην πολιορκημένη Μαριούπολη για να απομακρύνει αμάχους, δήλωσε εκπρόσωπος επικαλούμενος τις συνθήκες ασφαλείας.

«Εξαιτίας των συνθηκών ασφαλείας, η ομάδα μας δεν κατάφερε να φθάσει σήμερα στη Μαριούπολη», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τζέισον Στρατσιούζο σε σχόλιά του τα οποία έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Reuters.

Προηγούμενες απόπειρες του Ερυθρού Σταυρού να φθάσει στην πόλη τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες δεν είχαν επιτυχία.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.