Skip to main content

ΗΠΑ: Θα υπογράψει ο Ομπάμα το ν/σ για τις δημόσιες δαπάνες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απομακρύνεται ο κίνδυνος λουκέτου στης ομοσπονδιακές δημόσιες υπηρεσίες των ΗΠΑ καθώς ο  Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε τη Δευτέρα ότι σχεδιάζει να υπογράψει το νομοσχέδιο των δαπανών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ύψους 1,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που εγκρίθηκε το Σαββατοκύριακο από το Κογκρέσο.

Ο Ομπάμα, μιλώντας σε μια στρατιωτική βάση στο Νιου Τζέρσεϊ είπε ότι ήταν ζωτικής σημασίας ότι οι Γερουσιαστές και από τα δύο κόμματα υποστήριξαν το νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τις πληρωμές και για το στρατό.

«Γι ‘αυτό ήταν τόσο σημαντικό το γεγονός ότι τα δυο Σώματα στο Κογκρέσο, οι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, από κοινού ενέκριναν το νομοσχέδιο της χρηματοδότησης των κρατικών δαπανών» ανέφερε ο Ομπάμα συμπληρώνοντας ότι θα υπογράψει το νόμο για να κρατήσει την κυβέρνησή ανοιχτή και να χρηματοδοτηθούν οι υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και οι στρατιωτικές για το επόμενο έτος.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

 

 

 

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.