Skip to main content

Λαβρόφ: Ιδιαίτερα απρόσεχτο βήμα η αποχώρηση των ΗΠΑ από την INF

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η προγραμματισμένη αποχώρηση των ΗΠΑ από το πλαίσιο εφαρμογής της Συμφωνίας για τις Πυρηνικές Δυνάμεις Μέσου Βεληνεκούς (INF) με την Ρωσία, θα είναι «ένα ιδιαίτερα απρόσεχτο βήμα» δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Έχουμε εκφράσει αρκετές φορές την θέση μας για την πρόθεση των ΗΠΑ [να αποχωρήσουν από την συμφωνία INF]. Νομίζουμε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα απρόσεχτο βήμα» σχολίασε ο Λαβρόφ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Πορτογάλο ομόλογό του Αουγκούστο Σάντος Σίλβα στην Λισαβόνα.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι η Ρωσία ενδιαφερόταν για την διατήρηση της συμφωνίας.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Sputnik

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.