Επίσημη πρόσκληση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα απευθύνει η βασίλισσα Ελισάβετ τον επόμενο χρόνο, σε μία προσπάθεια να οικοδομήσει στενές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα The Sunday Times.
Επικαλούμενη δύο υπουργούς και ανώτερο αξιωματούχο με πηγές στην Ντάουνινγκ Στριτ, η εφημερίδα σημειώνει ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε βρετανούς αξιωματούχους και στο επιτελείο του Τραμπ θα ξεκινήσουν σύντομα για να εξασφαλιστεί ότι η συνάντηση των δύο θα οριστεί για τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2017.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η βρετανική κυβέρνηση ελπίζει πως μία επίσημη επίσκεψη του Τραμπ θα είναι το «μυστικό της όπλο» για την ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












