Skip to main content

Κάλεσμα Ζεεχόφερ στους ιμάμηδες κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ θέλει σύμμαχό του εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας τους τους μουσουλμάνους της Γερμανίας και τους κάλεσε να αγωνιστούν στο πλευρό του.

Ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) πολιτικός, κατά την έναρξη της 14ης Γερμανικής Ισλαμικής Διάσκεψης κάλεσε τους ιμάμηδες και τους έχοντες εξουσία «να αναλάβουν δράση κατά των φανατικών μεταξύ των μουσουλμάνων. Ο τρόμος και η βία στο όνομα μιας θρησκείας απειλούν τα ίδια τα θεμέλια της κοινωνικής συνύπαρξης», τόνισε.

Ο Ζέεχοφερ ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο και πρόσθεσε πως «η ενεργοποίησή τους είναι η απάντηση σε έναν στρεβλό και κτηνώδη ισλαμισμό που δολοφονεί με όπλα και μαχαίρια».

Ο Βαυαρός πολιτικός ζήτησε επίσης να περιορισθεί ο αριθμός των ιμάμηδων οι οποίοι στέλνονται από την Τουρκία στη Γερμανία. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.