Skip to main content

Συγχαρητήρια στον Τζό Μπάιντεν από τον Γκουτέρες του ΟΗΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες συνεχάρη τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και την εκλεγείσα αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις.

«Ο κ. Γκουτέρες επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και του ΟΗΕ είναι βασικός πυλώνας της διεθνούς συνεργασίας που είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δραματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς.

«Ο γενικός γραμματέας συγχαίρει τον αμερικανικό λαό για μια δυναμική άσκηση της δημοκρατίας στις εκλογές τους την περασμένη εβδομάδα», είπε ο Ντουζαρίτς χωρίς να εξηγήσει γιατί ο Αντόνιο Γκουτέρες περίμενε 48 ώρες για να δημοσιοποιήσει την αντίδρασή του.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ & Le Figaro.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.