Skip to main content

Τραμπ: Όμορφο θέαμα τα συρματοπλέγματα όταν χρησιμοποιούνται σωστά

Μια νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές «θα φέρει τον σοσιαλισμό στις ΗΠΑ», καθώς και «την έλευση ορδών εγκληματιών από την κεντρική Αμερική», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τα κεντρικά επιχειρήματα της εκστρατείας του με στόχο να διατηρήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι την πλειοψηφία στα δύο σώματα του Κογκρέσου.

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», ανέφερε ο κ. Τραμπ το βράδυ του Σαββάτου στην Πενσακόλα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ο κ. Τραμπ στάθηκε εκ νέου στα εξαιρετικά στοιχεία για την απασχόληση και τις μειώσεις των φόρων που προώθησε τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι επιθυμούν «να σβήσουν τα σύνορα», βάζοντας «τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους αμερικανούς πολίτες».

Σε άλλη συγκέντρωση στη Μοντάνα, ο κ. Τραμπ επεσήμανε ότι «το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν στις ΗΠΑ η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών».

«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», είπε ακόμη.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP