Skip to main content

Κ. Σκρέκας για Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρεκας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

«Ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας» σημείωσε ο κ. Σκρέκας

Υπενθύμισε παράλληλα ότι «η κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο δράσης, διασφαλίζει τους υδάτινους πόρους και την προστασία τους από την κλιματική κρίση». «Εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης για να μειώσουμε τις απώλειες και υλοποιούμε δράσεις εξοικονόμησης ύδατος στα νοικοκυριά» πρόσθεσε.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.