Η υπογραφή συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών με το νοτιοαμερικανικό μπλοκ Mercosur θα αναβληθεί για τον Ιανουάριο σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η επικεφαλής της ΕΕ, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, το μετέφερε στους στους ηγέτες της ΕΕ στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήθελε να επικυρωθεί η συμφωνία για τη δημιουργία της μεγαλύτερης ζώνης ελεύθερων συναλλαγών στον κόσμο αυτή την εβδομάδα, αλλά το σχέδιο ανατράπηκε αφού η Ιταλία ενώθηκε με τη Γαλλία, η οποία ζήτησε αναβολή, ζητώντας περαιτέρω προστασία για τον γεωργικό τομέα.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












