Skip to main content

Σκοτ Μπέσεντ: Το Σάββατο ξεκινούν οι «διαπραγματεύσεις» με την Κίνα για το εμπόριο χωρίς την παρουσία του Ναβάρο

REUTERS/Jonathan Ernst

Η εκτίμηση του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ για τις συνομιλίες με την Κίνα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Μπέσεντ αναφέρθηκε σήμερα στη συνάντηση με Κινέζους αξιωματούχους για το εμπόριο που θα λάβει χώρα το Σάββατο υπό τη μορφή «διαπραγματεύσεων».

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο εμπορικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Πίτερ Ναβάρο δεν θα συμμετάσχει μαζί του και τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ Τζέιμισον Γκριρ στις συζητήσεις στην Ελβετία.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής εάν οι συζητήσεις με την Κίνα θεωρούνται προχωρημένες, ο Μπέσεντ απάντησε: «Είπα, το Σάββατο, θα ξεκινήσουμε, κάτι που πιστεύω ότι είναι το αντίθετο του προχωρημένου».

Πηγή: Reuters 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.