Skip to main content

Wells Fargo: Περισσότερες των αρχικών εκτιμήσεων οι απολύσεις

«Είδαμε τον κύκλο εργασιών να μειώνεται και έτσι, εξαιτίας αυτού, είναι πιθανό να έχουμε περισσότερες δαπάνες για τις αποζημιώσεις απ' ό,τι θα περιμέναμε»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wells Fargo Τσάρλι Σαρφ δήλωσε την Τρίτη ότι ο χαμηλός κύκλος εργασιών σημαίνει ότι είναι πιθανό ο όμιλος να προχωρήσει σε νέες απολύσεις.

«Είδαμε τον κύκλο εργασιών να μειώνεται και έτσι, εξαιτίας αυτού, είναι πιθανό να έχουμε περισσότερες δαπάνες από τις απολύσεις από ό,τι θα περιμέναμε», δήλωσε ο Σαρφ κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Νέα Υόρκη που διοργάνωσε η Goldman Sachs.

«Αναμένουμε περίπου 750 εκατ. δολάρια ή και λίγο λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για αποζημιώσεις λόγω απολύσεων το δ’  τρίμηνο, τις οποίες δεν περιμέναμε ακριβώς επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην αποτελεσματικότητα”, δήλωσε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από CNBC

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.