Skip to main content

Τι συμβαίνει όταν είσαι η αδερφή του Έλον Μασκ; Πληρώνεις παραπάνω

Η περιουσία του Μασκ ανέρχεται σε 233 δισ. δολάρια.

Η Τόσκα Μασκ είναι σκηνοθέτης και διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια της Passionflix, μιας εταιρείας streaming υπηρεσιών και παραγωγής ρομαντικών ταινιών. Επίσης, όπως μαρτυράει το επίθετό της, είναι η αδερφή του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, Έλον Μασκ. Το επίθετό της όμως είναι «ευλογία και κατάρα», όπως δηλώνει η ίδια εξηγώντας ότι έχει υπερχρεωθεί στην προσπάθειά της να κλείσει κάποια περιοχή για γυρίσματα.

«Η τοποθεσία θα κόστιζε 5.000 δολάρια την ημέρα, αλλά όταν άκουσαν το όνομά μου και υπέθεσαν ότι είμαστε πλούσιοι, αποφάσισαν να μας χρεώσουν 25.000 δολάρια», αναφέρει στην Daily Mail.

«Όλοι υποθέτουν ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου πληρώνει για τα πάντα, αλλά δεν πληρώνει τα πάντα», σχολιάζει επίσης, προσθέτοντας ότι είναι «δίκοπο μαχαίρι» να πει αν η φήμη του αδερφού της τελικά βοηθά ή όχι την επιχείρησή της.

Πάντως, παρά τα μειονεκτήματα, δηλώνει ότι το επώνυμό της είναι «κυρίως μια ευλογία» και δεν θα μπει ποτέ στον πειρασμό να το αλλάξει.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος αδερφός της Έλον Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με την περιουσία του να ανέρχεται σε 233 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον σχετικό δείκτη του Bloomberg. Ο Μασκ, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος των SpaceX και Tesla, διεκδίκησε για πρώτη φορά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2021 και έκτοτε έχει ανταλλάξει θέσεις με τον  ιδιοκτήτη του κολοσσού πολυτελών αγαθών LVMH Μπέρναρντ Αρνό και της Amazon, Τζεφ Μπέζος.