Skip to main content

Έλον Μασκ: Κάν’το όπως ο CEO της Airbnb

«Αυτό το είδος αλληλεπίδρασης με τους χρήστες είναι φοβερό», σχολίασε σε ανάρτηση του Μπράιαν Τσέσκι.

Παράδειγμα προς μίμηση θεωρεί ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ τον τρόπο με τον οποίο ο διευθύνοντας σύμβουλος της Airbnb, Μπράιαν Τσέσκι, χρησιμοποιεί το Twitter, ως εργαλείο συλλογής σχολίων για την εταιρεία του.

«Τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στην Airbnb; Θα δώσουμε προτεραιότητα στις κορυφαίες προτάσεις σας», ήταν η ερώτηση που απεύθυνε ο Τσέσκι στους χρήστες της πλατφόρμας την Παρασκευή. Η ανάρτηση του Τσέσκι ήρθε δύο ημέρες αφότου η Airbnb ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις στην πλατφόρμα της.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η εταιρεία θα λανσάρει πάνω από 50 νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας προσέγγισης στη βασική ιδέα της πλατφόρμας κρατήσεων. Μία από τις σημαντικές βελτιώσεις, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι το «Airbnb Rooms» που στοχεύει στη διευκόλυνση των ταξιδιωτών να μείνουν με ντόπιους στα διαθέσιμα υπνοδωμάτιά τους ως ένας πιο «οικονομικός» τρόπος για να ταξιδεύουν.

Αφού συγκέντρωσε κάποια σχόλια, ο Τσέσκι απαρίθμησε τις «κορυφαίες προτάσεις» και είπε ότι η εταιρεία θα εργαστεί πάνω σε αυτές και ότι οι χρήστες θα δουν περισσότερες βελτιώσεις αυτό το καλοκαίρι.

«Αυτό το είδος αλληλεπίδρασης με τους χρήστες είναι φοβερό», σχολίασε ο Μασκ στην ανάρτηση του Τσέσκι. «Οι υπόλοιπες εταιρείες θα πρέπει να το λάβουν υπόψη». Ο ιδιοκτήτης του Twitter έχει εκφράσει ξανά την άποψη ότι οι CEOs πρέπει να είναι πιο ενεργοί στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.