Η απάντηση του Μ. Σάλλα σε δημοσιεύματα για τις δεσμεύσεις μετοχών

«Συνεχίζω κανονικά τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες»
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 14:57
UPD:14:59
ΜΠΟΛΑΡΗ

«Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε το χρόνο ούτε τα κίνητρα των  χθεσινών διαρροών  προς τον Τύπο, συγκεκριμένης Δημόσιας Αρχής» υπογράμμισε ο κ. Σάλλας.

Διευκρινίσεις για τα όσα ήδαν το φως της δημοσιότητας περί δέσμευσης των μετοχικών μεριδίων του στην Παγκρήτια Συνεταιρεστική Τράπεζα έδωσε ο Μιχάλης Σάλλας. Όπως είπε η δέσμευση δεν αφορά τον ίδιο προσωπικά, ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο, ενώ έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Τόνισε δε ότι δέχεται εδώ και καιρό επιθέσεις, που αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο τρόπο και πρόσθεσε ότι παρά τα όποια εμπόδια εκείνος συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του.  

«Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε το χρόνο ούτε τα κίνητρα των  χθεσινών διαρροών  προς τον Τύπο, συγκεκριμένης Δημόσιας Αρχής» υπογράμμισε ο κ. Σάλλας και εξήγησε: «Η δέσμευση για την οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, πέραν του ότι ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο και έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών, δεν αφορά εμένα προσωπικά,  αφού δεν είμαι μεριδιούχος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Αφορά στην πολυμετοχική LYKTOS PARTICIPATIONS, εταιρία αποκλειστικού σκοπού, στην οποία συμμετέχω ως μέτοχος».

Η εταιρεία, πρόσθεσε «ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε υπόθεση σχετική με την Τράπεζα Πειραιώς και ο σκοπός που δημιουργήθηκε ήταν η συμμετοχή και η ανάπτυξη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Η  δέσμευση των μεριδίων από την Αρχή συνδέθηκε ανεξήγητα με δάνειο της Τράπεζας Πειραιώς σε  επιχειρηματικό όμιλο, το οποίο από μηνών έχει εξοφληθεί ολοσχερώς, και ουδόλως αφορά τη LYKTOS PARTICIPATIONS».

Ο κ. Σάλλας σημείωσε πως από την στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα δέχεται επιθέσεις τις οποίες αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο μέσο. «Σε όλη αυτή τη συγκυρία δεν θα πρέπει να παραβλέπεται, ότι σημαντική βλάβη υφίσταται παράλληλα και ο θεσμός των συνεταιριστικών τραπεζών» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει ήδη επιδιώξει με τις κατάλληλες δικαστικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου και θα συνεχίσει να το πράτει,  την αποκατάσταση της φήμης, του ονόματος και της περιουσιακής του ζημίας.

«Ανεξάρτητα από τα εμπόδια που παρουσιάζονται, συνεχίζω κανονικά τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες» κατέληξε.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα