Skip to main content

Γ. Κουμουτσάκος: Ποιος θα πιστέψει όσα θα πει ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ;

«Με το βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα, ποιος θα πιστέψει το παραμικρό απ’ ό,τι πει στη Θεσσαλονίκη;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στον τόπο του “εγκλήματος”, του ψέματος και της εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα δώσει καμία υπόσχεση που να μην είναι εφαρμόσιμη. Δεσμεύεται για μια συμφωνία ελπίδας και αλήθειας με τους πολίτες».

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε προτεραιότητα «ιδεολογικά και πολιτικά» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη μείωση των φόρων.

Υπογράμμισε επίσης ότι «εξοργίζει η πληροφορία περί προληπτικών κατασχέσεων», εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση «αγωνιά να μαζέψει 4 δισ. στο τέλος του χρόνου».

Αναφερόμενος στην υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στην απελπισία του, εργαλειοποιεί την υπόθεση για να σπείρει ζιζάνια. Αποτυγχάνει με πάταγο. Η Ν.Δ. είναι σφιχτή γροθιά».

Συμπλήρωσε επίσης ότι διαχρονική θέση της Ν.Δ. είναι να μην σχολιάζει τη Δικαιοσύνη και στάθηκε στην ανάγκη «η υπόθεση Γεωργίου να διαλευκανθεί, χωρίς παρεμβάσεις και σχόλια».