Skip to main content

Μ. Συρεγγέλα στο Naftemporiki TV: Πάγιες οι θέσεις του Αντ. Σαμαρά, είναι σεβαστές

«Θεωρώ ότι όλες οι απόψεις θα πρέπει να τίθενται στο τραπέζι» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία για αυτό απευθύνθηκε σε όλα τα κοινωνικά στρώματα»

«Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν πολλές απόψεις και αυτό είναι σεβαστό, είναι σεβαστές οι απόψεις όλων» δήλωσε η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour του Naftemporiki TV σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι.

Η κ. Συρεγγέλα ανέφερε ότι «ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών είναι κάτι που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε πει προεκλογικά και θεωρώ ότι μέσα στην τετραετία θα έρθει προς ψήφιση». Πρόσθεσε ότι «η νομοθετική αυτή ρύθμιση σε άλλες χώρες έχει έρθει πολλά χρόνια πριν και μάλιστα από “συντηρητικές” κυβερνήσεις».

Αναφερόμενη στον Αντώνη Σαμαρά, η κ. Συρεγγέλα ανέφερε πως «είναι σεβαστές οι απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού, αντιλαμβάνομαι ότι έχει τις δικές του αρχές και θέσεις, δεν λέει κάτι διαφορετικό, είναι πάγιες οι θέσεις που έχει ο πρώην Πρωθυπουργός, είναι σεβαστές, από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες απόψεις μέσα στην Νέα Δημοκρατία».

«Θεωρώ ότι όλες οι απόψεις θα πρέπει να τίθενται στο τραπέζι» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία για αυτό απευθύνθηκε σε όλα τα κοινωνικά στρώματα».

Τέλος η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως από τη σύνθεση προκύπτει το καλύτερο αποτέλεσμα. «Και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε πει ότι στην Κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητα Νέα Δημοκρατία αλλά είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον τομέα με τον οποίο ασχολούνται και στον οποίο ηγούνται, είναι άνθρωποι οι οποίοι σέβονται όμως τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και έχουν προσχωρήσει» σημείωσε.

Μαρία Συρεγγέλα στη «Ν»: Η ΝΔ είναι κόμμα ίσων ευκαιριών