Skip to main content

Έμεινε με την προσπάθεια ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Η πειραϊκή ομάδα αντέταξε σθεναρή αντίσταση απέναντι στη Γουέστ Χαμ από την οποία ηττήθηκε με 1-0, έχοντας δοκάρι στο 86΄.

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσπάθειά του στο «London Stadium» απέναντι στη Γουέστ Χαμ, κοίταξε στα μάτια τα «Σφυριά» αλλά έφυγε ηττημένος με 1-0 από την αγγλική πρωτεύουσα, για την 4η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο του Europa League, έχοντας και τις δύο ήττες του στην εφετινή διοργάνωση με διαφορά ενός γκολ.

Την ίδια ώρα, η Φράιμπουργκ έφτανε εύκολα στο 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα στη Γερμανία και ανέβηκε στους 9 βαθμούς, όσους και οι Άγγλοι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 4 και οι Σέρβοι στον έναν. Πλέον, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Conference League ως τρίτοι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έλεγξε το ρυθμό και κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από σημαντικές ευκαιρίες, με καλύτερες στιγμές σε αυτό το διάστημα τις αποκρούσεις του Πασχαλάκη στα σουτ του Μπενραχμά στο 13΄ και στο 32΄ αλλά και το άστοχο σουτ του Ποντένσε στο 35΄.

Στο ίδιο μοτίβο κυλούσε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περιορίσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, αλλά στο 74΄ ο Γουόρντ-Πράους έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Πακετά σκόραρε, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός αλλά να επικυρώνεται στη συνέχεια με χρήση του VAR.

Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει στο 1-1 στο 86΄ αλλά στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι.