Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Στο πλευρό του Κ. Μπακογιάννη – «Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και το «καρφί» για τον Χάρη Δούκα

Τη βεβαιότητα ότι από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Μπακογιάννης θα συνεχίσει την «καλή δουλειά» που έχει γίνει στον δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου στην πλατεία Βικτωρίας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε παράλληλα το θάρρος για την αυτοκριτική που – όπως είπε – έγινε για «κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά» τονίζοντας πως οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να μην τα επαναλαμβάνουν.

«Nα μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε»

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Είμαι σίγουρος ότι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη την αυτοκριτική για κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά. Εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε» ανέφερε συγκεκριμένα.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το «καρφί» για τον Χ. Δούκα

«Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί όταν οι δημότες θα κρίνουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στο χθεσινό debate μεταξύ των δύο διεκδικητών του δήμου λέγοντας: «Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό debate κατέληξαν σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία» είπε, ευχόμενος στον κ. Μπακογιάννη: «Καλή επιτυχία Κώστα».

naftemporiki.gr