Skip to main content

Το μήνυμα Μητσοτάκη προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, να σκεφτούν ότι ενώ ψηφίζουν Ανδρουλάκη, μπορεί να τους προκύψει Τσίπρας από την 'πίσω πόρτα'»

Νέο «άνοιγμα» προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες που τον υποδέχτηκαν στην πόλη του Ρεθύμνου.

«Απευθύνομαι και στους φίλους μας που ενδεχομένως να σκέφτονται να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο ξέρουμε ότι είχε μία ιστορική δύναμη εδώ στην Κρήτη, να τους πω να σκεφτούν πολύ καλά την επιλογή τους, διότι μπορεί να καταλήξουν ενώ ψηφίζουν Ανδρουλάκη, να τους προκύπτει Τσίπρας από την “πίσω πόρτα”. Και δεν νομίζω ότι αυτό είναι το οποίο τελικά θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα λέω όλα αυτά διότι η “προοδευτική διακυβέρνηση των ηττημένων”, την οποία φαντασιώνεται ο κ.Τσίπρας -μην ακούτε αυτά που σας λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το σενάριο αυτό- είναι υπαρκτό το σενάριο αυτό, είναι ουσιαστικά μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΜέΡΑ25» πρόσθεσε.

Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «διαρκώς αντιμετωπίζουμε κρίσεις, σε έναν κόσμο ο οποίος είναι εξαιρετικά περίπλοκος» και άρα «πρέπει οι πολίτες να διαλέξουν ποιον θέλουν τελικά να έχουν στο τιμόνι της χώρας, ποιος πρέπει να κάθεται στο Μέγαρο Μαξίμου, ποιος πρέπει να εκπροσωπεί τη χώρα στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια και ποια παράταξη έχει αποδείξει, ότι αντέχει στα δύσκολα και ότι οι φουρτούνες τελικά θέλουν καλούς καπετάνιους και καλό πλήρωμα». «Αυτό η Νέα Δημοκρατία το έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της Ν.Δ. είπε πως «έχουμε βάλει τα θεμέλια και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τους ορόφους» αλλά «το σπίτι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα». «Για να ολοκληρωθεί το σπίτι της σύγχρονης Ελλάδος, μιας Ελλάδας η οποία θα γίνει πραγματικά μία ευρωπαϊκή χώρα, χρειαζόμαστε μία τετραετία ακόμα και θα την έχουμε. Είμαι σίγουρος πια γι’ αυτό», τόνισε.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Πρόδρομο, στα γραφεία της Μητρόπολης.