Skip to main content

Αντίθετος στον φιλικό Ρωσία-Βοσνία ο Μίραλεμ Πιάνιτς

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία σε φιλικό αγώνα τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε σήμερα (9/9) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της βαλκανικής χώρας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη στις 19 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία, η Σουηδία και η Τσεχία αρνήθηκαν να παίξουν με τους Ρώσους στα πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τον περασμένο Μάρτιο, πριν από τον αποκλεισμό των ρωσικών εθνικών ομάδων από διεθνείς διοργανώσεις, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε αντιδράσεις στη Βοσνία, με αρκετούς επιφανείς «ποδοσφαιράνθρωπους», προεξάρχοντος του Μίραλεμ Πιάνιτς, να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

«Έμαθα για την απόφαση της Ομοσπονδίας. Οι ηγέτες της γνωρίζουν τη θέση μου. Με κάλεσαν για να με ρωτήσουν τι γνώμη έχω για το παιχνίδι. Είπα αυτό που σκέφτηκα και μετά με εξέπληξε η απόφαση που πήραν. Αυτή δεν είναι καλή απόφαση», υπογράμμισε ο Βόσνιος διεθνής.

«Είμαι άφωνος. Όταν η Εθνική αρχίζει να παίζει καλά, πάντα κάτι δεν πάει καλά. Είμαι άφωνος. Θα πω απλώς ότι αυτό δεν είναι καλό», συνέχισε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και νυν της Αλ Σαρίγια.

Πηγή: ΑΜΠΕ