Skip to main content

Χρηματιστήριο: Το νέο ράλι στη μετοχή της Ευρώπης

Φωτ. EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Κεφαλαιοποίηση άνω των 270 εκατ. ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο 1,9 ευρώ (υψηλό 15ετίας) έχει αισίως σκαρφαλώσει η μετοχή της Ευρώπης Holdings, η οποία χθες πέτυχε διψήφια ποσοστιαία άνοδο (+12%) για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο.

Το νέο ράλι οδηγεί την κεφαλαιοποίηση άνω των 270 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που οι προοπτικές για την επόμενη ημέρα φαντάζουν αρκετά ευοίωνες για την εισηγμένη, η οποία «παίζει» μπάλα σε ακίνητα και ασφάλειας.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.