Skip to main content

Χρηματιστήριο – Unibios: Το γαλλικό deal φέρνει… 30άρια

Φωτ. EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Άνοδος άνω του +5% στη χθεσινή συνεδρίαση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα 30 εκατ. ευρώ ανέρχεται πλέον η αποτίμηση της Unibios στο Χ.Α., με τη μετοχή να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από τον Σεπτέμβριο του 2024 (1,76 ευρώ) και να απέχει ελάχιστα από τα υψηλά 11ετίας (1,83 ευρώ).

Το πρόσφατο deal για την απόκτηση του 65% της γαλλικής Osmosun δημιουργεί νέα δεδομένα για την εισηγμένη, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας νερού.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.