Skip to main content

Χρηματιστήριο: Φοβήθηκε το… 35άρι η Metlen

metlen.gr

Παρά τη βελτίωση της αποτίμησης κοντά στα 5 δισ. ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέσσερις σερί θετικές συνεδριάσεις έχει αισίως συμπληρώσει η μετοχή της Metlen, βελτιώνοντας την αποτίμηση κοντά στα 5 δισ. ευρώ, κάτι εξαιρετικά σημαντικό αν λάβουμε υπόψη την προσπάθεια εισαγωγής στον FTSE 100 του Λονδίνου.

Ωστόσο, η τιμή της εταιρείας εξακολουθεί να υπολείπεται όχι μόνο των περσινών ιστορικών υψηλών (39 ευρώ), αλλά και των κρίσιμων αντιστάσεων των 35 ευρώ, οι οποίες ταλαιπωρούν τη μετοχή από τον Σεπτέμβριο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση, μάλιστα, η εισηγμένη έφθασε πρόσκαιρα έως τα 35,3 ευρώ, αλλά το κλείσιμο βρήκε τη μετοχή στα 34,8 ευρώ, δηλαδή κοντά στο χαμηλό ημέρας των 34,6 ευρώ. 

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.