Λόγω τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών «TARGET2», δεν είναι εφικτή προς το παρόν η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας: «Ως αποτέλεσμα του προβλήματος αυτού δεν είναι δυνατόν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Η βασική αιτία του συμβάντος έχει εντοπιστεί και λαμβάνεται μέριμνα για την αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας. Η διόρθωση του πανευρωπαϊκού αυτού τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει σύντομα.
Το Ευρωσύστημα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό η κανονική λειτουργία του TARGET2».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












