Skip to main content

Τ. Κανελλόπουλος (3K Investment Partners) στο Naftemporiki TV: Η βελτίωση στην οικονομία θα κρατήσει αρκετά χρόνια

Τι ανέφερε ο Τ. Κανελλόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ 3K Investment Partners, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Την εκτίμηση πως η βελτίωση που παρουσιάζει η εικόνα της ελληνικής οικονομίας θα κρατήσει αρκετά χρόνια εξέφρασε ο Τάκης Κανελλόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ 3K Investment Partners, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην εκπομπή «07.00- 10.00» με τους Ανέστη Ντόκα και Μαρία Σμιλίδου.

Ο κ. Κανελλόπουλος σχολίασε πως «οι εταιρείες βελτιώνονται και αυξάνουν τα κέρδη τους, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης αλλά υπάρχει και βελτίωση των κερδών, θα παίξει ρόλο στα επόμενα χρόνια η βελτίωση των αποτιμήσεων, έτσι θα δούμε και άλλες επιχειρήσεις να μπαίνουν στο χρηματιστήριο, η κεφαλαιοποίηση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο».

Στη συνέχεια ο κ. Κανελλόπουλος ανέφερε πως «όταν μια αγορά γίνεται αισιόδοξη κάποιες φορές βιώνει πισωγυρίσματα, υπάρχει ωρίμανση και στο πολιτικό σύστημα σε κάποιο βαθμό, η επενδυτική βαθμίδα είναι μια πολύ σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης από τους ειδικούς των αγορών προς την χώρα μας, αυτό θα φανεί και στην οικονομία και στο κόστος χρήματος και θα βοηθήσει και τις επιχειρήσεις και τους πολίτες».

Τέλος ο κ. Κανελλόπουλος υποστήριξε πως «εμείς σαν εταιρεία έχουμε γνώση και ειλικρίνεια, λέμε στους πελάτες μας ότι η τοποθέτηση σε μετοχές και ομόλογα μακροπρόθεσμα είναι πολύ καλύτερη από άλλες επιλογές, οι καταθέσεις με τον πληθωρισμό υψηλά είναι ο σίγουρος τόπος να χάσεις λεφτά, οι μετοχές είναι κομμάτια μιας εταιρείας, οι περισσότεροι πλούσιοι έγιναν μέσα από επιχειρήσεις που πήγαν πολύ καλά, η επιχειρηματικότητα είναι αυτή που γεννάει τα χρήματα, οι μετοχές έχουν πολλά πλεονεκτήματα και μακροπρόθεσμα έχουν τις καλύτερες αποδόσεις».