Skip to main content

Έργο για την αναβάθμιση του συστήματος τήρησης των αρχείων των δικαστηρίων προκήρυξε η ΚτΠ

INTIME NEWS

Το έργο που προκήρυξε η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) είναι συνολικού προϋπολογισμού 42,2 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης και του ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

Στην προκήρυξη ενός σημαντικού για τη Δικαιοσύνη έργου, που αφορά στην αναβάθμιση του συστήματος τήρησης των αρχείων των δικαστηρίων προχώρησε χθες η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ).

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 42,2 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης και του ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει:

–       Την αναβάθμιση των κεντρικών και τοπικών υπολογιστικών υποδομών, του λογισμικού και περιφερειακού εξοπλισμού και την διασύνδεση του Πληροφοριακού Συστήματος και των υποδομών για την ψηφιακή καταγραφή, αρχειοθέτηση και διάθεση των πρακτικών των συνεδριάσεων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας, που παράγονται με το υπάρχον σύστημα της ηχογράφησης – αποηχογράφησης.

–       Την παροχή υπηρεσιών ηχογράφησης – αποηχογράφησης των πρακτικών των δικαστηρίων (τουλάχιστον 110.000 ωρών/έτος) κατά την διάρκεια του έργου και συγκεκριμένα για 36 μήνες.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στις 12 Δεκεμβρίου και θα γίνουν αποδεκτές μόνον αν αφορούν το σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών.