Skip to main content

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες απευθύνουν το Χ.Α. και άλλοι αναπτυξιακοί φορείς

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες με φιλόδοξες και δυναμικές προτάσεις που αναζητούν χρηματοδότηση ή διεθνείς συνεργασίες, απευθύνουν από κοινού το Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Οργανισμός Enterprise Greece, η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ Α.Ε.) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas.

Οι πέντε Οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το Equity Investment Forum στην Αθήνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν στη χρηματοδότηση σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους: από την εκκίνηση της επιχείρησης έως την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.

Σημειώνεται ότι το Forum αποτελεί μετεξέλιξη του επιτυχημένου «International Venture Capital & Private Equity Forum», το οποίο υλοποιούνταν συνεχώς επί 12 έτη.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τιμώμενη χώρα είναι το Ισραήλ.

Πηγή: ΑΜΠΕ