Skip to main content

Σε επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου προχωρά ο ΟΔΔΗΧ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου προχωρά ο ΟΔΔΗΧ. Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, δόθηκε εντολή στις Barclays, Citi, IMI-Intesa Sanpaolo, Morgan Stanley, Nomura και Société Générale να δρομολογήσουν την επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου που είχε εκδοθεί τον Ιούνιο με απόδοση 1,5% και λήξη στις 18 Ιουνίου του 2030.

Η εν λόγω έκδοση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, αν και αναφέρεται ότι θα γίνει στο «άμεσο μέλλον σύμφωνα με τις συνθήκες στην αγορά».

Η κίνηση έχει ως στόχο την ενίσχυση των ταμειακών διαθεσίμων του ελληνικού Δημοσίου, σε μια περίοδο με αυξημένες ανάγκες.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.