Skip to main content

Ικανοποίηση στο Βερολίνο για την έξοδο στις αγορές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, μετά από τρία χρόνια «απουσίας», χαιρέτισε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο παράλληλα, κάλεσε την Αθήνα να εντείνει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες ώστε να ολοκληρώσει εγκαίρως τη γ’ αξιολόγηση.

«Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίου ήταν και είναι ο στόχος του τρέχοντος προγράμματος προσαρμογής» τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείο, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

«Γι’ αυτό χαιρετίζουμε το ότι η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις αγορές βήμα-βήμα» έσπευσε να προσθέσει.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.