Skip to main content

Όσμπορν: Επείγει να διαμορφώσουμε μία νέα σχέση με την Ε.Ε.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Βρετανία επείγει να διαμορφώσει μία «νέα σχέση» με την Ε.Ε., επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Τζορτζ Όσμπορν, ζητώντας παράλληλα, πίστωση χρόνου από τις Βρυξέλλες για την υποβολή επίσημου αιτήματος εξόδου από την Ένωση.

«Δεν θα πρέπει να φύγουμε από την Ε.Ε., μέχρι να καταστεί ξεκάθαρο το νέο μοντέλο στις σχέσεις Ε.Ε. – Βρετανίας» τόνισε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε επιχειρηματικό φόρουμ.

«Η αβεβαιότητα θα αρθεί μόνο εφόσον καταλήξουμε σε μία συμφωνία για τις σχέσεις που θέλουμε να έχουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους» συμπλήρωσε ο κ. Όσμπορν.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.