Κατά 23% αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο τα στεγαστικά δάνεια στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς διαμορφώθηκαν στις 19,9 δισ. στερλίνες.
«Ο χαμηλός πληθωρισμός, η αύξηση των μισθών, η βελτίωση των συνθηκών στην αγορά εργασίας και τα ανταγωνιστικά επιτόκια έχουν συνδράμει στην ανάκαμψη των στεγαστικών δανείων» σημειώνει αναλυτής της CML, σχολιάζοντας τα στοιχεία της Bank of England.
Την ίδια στιγμή ωστόσο, εκφράζονται επιφυλάξεις σχετικά με την αύξηση της τιμής των ακινήτων, καθώς επισημαίνεται ο κίνδυνος δημιουργίας μίας νέας «φούσκας».
naftemporiki.gr
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












