Skip to main content

Ε.Ε.: «Στόχος η επίτευξη συμφωνίας απόψε»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

του Νίκου Μπέλλου

Βρυξέλλες,

Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να γίνει ώστε να φτάσουμε σε συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων και δανειστών, δήλωσε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Όπως είπε, στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας απόψε στο Eurogroup, ακόμα κι αν χρειαστεί οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να συνεδριάσουν για πολλές ώρες. Οι ηγέτες θέλουν να τους πει αύριο ο κ. Ντέισελμπλουμ ότι έχουμε συμφωνία και να την χαιρετήσουν, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς τι θα γίνει ένα αποτύχει απόψε το Εurogroup, απάντησε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, δηλαδή τη συμφωνία.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.