Skip to main content

Attica Wealth Management: Αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Wealth Management ΑΕΔΑΚ, Θεόδωρος Κρίντας, στο περιθώριο εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 15 ετών λειτουργίας της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρίντας παρέθεσε τα τρία δεδομένα, στα οποία εδράζεται η αισιοδοξία του, ενώ εστίασε και στις θετικές εκτιμήσεις για την πορεία της Attica Wealth στο β’ εξάμηνο του 2016.

Όπως εξήγησε αναλυτικά, η οριστική απομάκρυνση της μακροοικονομικής αστάθειας, η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και η πρόσκληση ξένων άμεσων επενδύσεων, είναι «τα βασικά στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε για να ατενίζουμε με θετικό τρόπο το μέλλον».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στη συνοχή της ομάδας του, όσο και στην υποστήριξη που τυγχάνει από τον Όμιλο, γεγονός που συνιστά τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας.

Σημειώνεται ότι η Attica Wealth Management ΑΕΔΑΚ ιδρύθηκε το 2001 και διαχειρίζεται περισσότερα από 120 εκατ. ευρώ, σε επτά Αμοιβαία Κεφάλαια και χαρτοφυλάκια φυσικών και νομικών προσώπων.

Πηγή: ΑΜΠΕ