Την κατάργηση των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το δημοσιονομικό έλλειμμα και το χρέος ζήτησε ο Ματέο Σαλβίνι, προκειμένου όπως είπε να απελευθερωθούν οι οικονομίες του μπλοκ και να μπορέσουν να αναπτυχθούν.
«Πρέπει να βγούμε έξω από το κλουβί» τόνισε ο αρχηγός της Λέγκα και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Canale 5, υποστηρίζοντας ότι η ευρωπαϊκή πολιτική την τελευταία δεκαετία έφερε «ανασφάλεια και απόγνωση». Πάντως δεν υποστηρίζει πια όπως επανειλημμένα έχει πει την έξοδο από το ευρώ.
Παράλληλα ο Σαλβίνι διαβεβαίωσε ότι δεν θα καταρρεύσει ο κυβερνητικός συνασπισμός μετά τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, παρά τις ενδείξεις ότι το κόμμα του θα έχει προβάδισμα έναντι του Κινήματος των Πέντε Αστέρων.
Πηγή: Reuters
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












